فیستول و درمان جدید آن
نوشته شده توسط : شراره قدمچی

فیستول چیست؟
اگر در اطراف پوست مقعد احساسی وجود سوراخی را داشتید که از آن ترشحی خارج می شود، بدانید که این می تواند علائم فیستول مقعدی باشد. وجود داردهای مداوم در ناحیه اطراف مقعد ولگن به خصوص مواقع نشستن تحریک پوستی اطراف مقعد مثل تورم، قرمزی و دردناکی آن ناحیه یبوست یا درد موقع اجابت مزاج فیستول مقعدی درواقع ارتباط بین انتهای روده و پوست اطراف مقعدی از طریق یک کانال است مثل یک کانال آب علت اصلی ایجاد فیستول مقعدی وجود یک آبسه مقعدی است که در نتیجه عفونت غدد کانال مقعدی رخ داده و این امر درنتیجه یبوست های مزمن رخ میدهد. این آبسه درنهایت به سطح پوست باز می شود و باعث ایجاد فیستول شده و در نهایت باعث خروج ترشحات چرکی یا خون از این ناحیه می شود.

از چه علائمی متوجه میشویم که فیستول داریم؟
 افرادی که دچار فیستول مقعدی می شوند علائمی از جمله درد موقع اجابت مزاج و ترشح از سوراخی از پوست اطراف مقعد، وجود توده های دردناک، گرم ومتورم در اطراف پوست مقعد دارند و زمانی که این فیستول درمان میشود این علائم از بین میرود.

درمان فیستول در گذشته به چه صورت بوده است؟ برای تشخیص فیستول در گذشته از روش های فیستولوگرافی استفاده می کردند، ولی امروزه از روشهای سونوگرافی داخلی مقعدی مسیرهای اصلی و فرعی را مشخص می کنند و بر این اساسی درمان مناسب انتخاب می شود. درمانهایی که در قدیم استفاده می شد شامل باز کردن تمام مسیر فیستول یا خارج کردن تمام فیستولی بود که در هر دو صورت به روش بازعمل می شد. 

روش های نوین درمان فیستول مقعدی چگونه اند؟ چند سالی است که یک جراح ایتالیایی روشی بسته ای را به نام VAAFT ابداع کرده است. در این روش با استفاده از یک دوربین ظریف چند میلی متری از طریق سوراخ خارجی فیستول روی پوست اطراف مقعد وارد فیستول شده و با استفاده از تکنیک خاصی عمل جراحی فیستول به صورت بسته انجام می شود.

روشیVAAFT نسبت به روشهای قبلی چه مزایایی دارد:
در این روش اولا به صورت بسته انجام می شود و برشی ندارید. ثانیا با استفاده از دوربین شما دید بهتری برای شناسایی مسیر اصلی و مسیرهای فرعی دارید. ثالثا میزان جا گذاشتن مسیرهای فرعی کمتر است پس عود کمتر است. نیازی به باز کردن مسیر فیستول وجود ندارد، پس زخم بزرگی به جا نخواهد ماند.
کنترل عفونت بهتر خواهد بود.
 دوران نقاهت کمتر خواهد بود.
 بازگشت به کار زودتر خواهد بود.
 بیمار درد کمتری خواهد داشت.

فیستول اگر بدون درمان بماند چه می شود؟
فیستول مقعدی اگر درمان نشود احتمال ایجاد ابساله در این ناحیه زیاد خواهد بود و در نهایت این آبسه های مقعدی می تواند گسترش پیدا کرده و در موارد شدید باعث مرگ ومیر شود به خصوص اگر بیمار دارای دیابت هم باشد و در نهایت با تاخیر در درمان باعث میشود درمان مشکل تر و با عوارض جدی بیشتری همراه شود. از عوارض جدی در این موارد آسیب به اسفنکتر مقعدی است که می تواند باعث ایجاد بی اختیاری مدفوع شود.




:: برچسب‌ها: فیستول، ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








طراحی سایت
طراحی سایت با برنامه نویسی اختصاصی
www.webcando.ir

تابلو سازی
خدمات تابلو سازی پرکاس
perkasco.com

درمان بواسیر
درمان بواسیر با آخرین متد
clinicdarman.com/بواسیر-هموروئید/درمان-بواسیر/

شبیه ساز پرواز
خرید تجهیزات پرواز و شبیه سازی
www.irfly.ir

درمان هموروئيد با لیزر
درمان بواسیر با لیزر و هموروئید
clinicdarman.com/بواسیر-و-هموروئید/جراحی-هموروئید/

طراحی دکوراسیون داخلی
طراحی دکوراسیون داخلی و منزل چید فرم
www.chidform.com/

نمای چوب
ترمووود و چوب نمای شرکت بریج
www.bridgeco.ir/

شقاق چیست
همه چیز درباره شقاق
www.darmancolorectal.com/fissure

فیشر
همه چیز درباره فیشر
www.darmancolorectal.com/fissure


طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
www.webcando.ir/web-design/marketing-site-design.html